Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Evig är den...oavsett kamp..


Har alltid funnits orättvisa..

Livet går vidare
oavsett vem som vinner valet
allt prat om "orättvisor"
som en del verkar hänga upp sig på
så har den alltid funnits
och kommer så att förbli
för den kampen fortgår
ända till slutet..







mare





Fri vers av mare VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-18 16:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och nej...Orättvisan är inte evig.
Det kommer en domedag.
Då ska perfekt rättvisa skipas.
2010-09-18

  Larz Gustafsson VIP
Det är emellertid inte meningen att orättvisorna ska försvaras eller permanentas.
Kampen mot girigheten och egoismen börjar dock i vårt eget väsen. Och där Jesus går in går djävulen ut.
2010-09-18

  lodjuret/seglare VIP
liksom drömmen om frihet
2010-09-18

  Bibbi VIP
Exakt så är det bara.
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP