Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(och tillika DÖRR # 6)




Dansar med Alexa nästan in i henne (Amorism nummer Sex)

 

 




Dörren står
på glänt
mellan hennes tänder
rakt in
i skrattet
drar jag oss
genom ögonen
dansar vi
från golv till golv
snarare hånglar
första gången jag
gör så bland folk
tusende gången hon gör
så bland folk
mer än nog Törnrosa
dessutom med droppar drottning
i trosan av styvmorsviol
stirrar hon rakt in
i mig, men lycklig
likt trolskt körsbärsvin
värmer närmare
fast kyssen vill inte
känner hon mina händer
under sitt tjocka hår
mot sin ihåliga rygg
små handtag
av hyskor
det här brukar aldrig hända mig
scannar
efter ledig glänta
att föra karusellen oss
medan folk provar min hatt
ryker ridåerna om askungen
ut mot rökrummet
eller hångelhörnan
fast alla fåtöljer
är redan upptagna
jag galopperar
som om hon följer med
i basgunget
spelar alla hennes höfter
första flöjten Alexa
naturligt undergiven som en häxa
sexar sig
med något spanskt över sig
i vad som borde ha varit
en superhit med Baccara
istället för denna sås
rinner nerför glastrappan
mot bardisken men där
börjar jag tappa
bort henne
väninnan har mobilen
och hon måste tillbaka
utan mig
ty in i henne
genom munnen
kommer jag som alltid inte
och jag kunde ha
slappnat av
om jag visste hon varit mätt
slutar natten nu
extra gott
med att få se henne kyssa
en annan prins
men trots allt
har jag fått dansa skönare
än nånsin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-18 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP