Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så himmelsblå mellan molnkant grå


Långa dagar föder
hårda röster
önskar snart att
allt tar slut
Sakta drar då vind
mot öster
endast eko kvar av
vindens tjut

Livet verkar ändå
ofta tveka
över solljus eller
skuggans ro
Väljer allt som finns
att smeka
lägger kind mot
örnens bo

Lust och fägring spelar
med fiolen
dansar alltid bra med
himmelsblå
Fast även i blindhet
lyser solen
trotsar stunder av
molnkant grå






Bunden vers (Rim) av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-09-18 18:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Monstruöst bra!!!
2010-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Du gör dig väldigt bra rimmad.
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP