Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på ett flyg inför nattlig landning


villusion

leksaksmolnen dansar över mattan av mörker och ljus
mångubben gapar men ler åt mitt rus

allt är bara på låtsas
spritsad grädde och kristaller

tryggare kan ingen vara

 

jag blir fångad

om

jag

faller




Fri vers av pixter
Läst 530 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-18 20:37



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Den blev söt!=)
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter