Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utnyttja din R ...

Rösträtt...


Annars kan du INTE klaga om du inte

gett samhället en chans att tycka som DU!

Många är soffliggare

TYVÄRR


Vi måste lära oss att stå för


det vi tycker!




Fri vers av NågonAnnans
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-18 21:35



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
En Jämförelse jag kom att tänka på medan jag jobbade idag: Alliansens Valfrihet är som att åka buss. Du får välja valfritt säte och betala din biljett. Men de bestämmer vart och när resan har sitt mål och ett privat företag tjänar skattepengar på dig....

Tyvärr är folk passiviserade och utan framtidstro.

Men jag tror på en ny regering och bättre tider.
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans