Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnattvisa..

" Alla stora
alla små
vila nu ett tag
somna mjukt
på "änglabädd"
innan det blir dag "






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-19 00:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skönt att sova på änglabädd.
2010-09-21

  Maiah VIP
En söt dikt....
2010-09-19

  Suzy med punkterna
Vackert...god natt
2010-09-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP