Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver av mig.. (och ändrar lite)


Frakturer

Osynlig för hatet är svårt att vara
Det spelar ingen roll hur hårt jag kämpar,
hur hårt jag försöker för ett mål långt bort
Jag springer men blir snart trött

Ibland känns det som om jag kan klara av
att fortsätta kämpa för evigt
Men sedan kommer någon och bryter mina ben
och plötsligt börjar jag falla

Psykiska och Fysiska Frakturer




Övriga genrer av Natalie VIP
Läst 333 gånger
Publicerad 2005-11-24 18:08



Bookmark and Share


  Propella
Du har så mycket i dina texter, en enorm styrka men också en avundsvärd medvetenhet om din svaghet. Det är läckert att läsa.
2005-11-26

    witness
Antar att denna handlar om ngt personligt som hänt...
verkar så på sättet du skrivit den, på något sätt känns
den ärlig som från hjärtat... vet hur d kan vara att "falla"
det gäller bara att resa sig och försöka minnas varför man
stod från början...

rent skriftmässigt är ja tveksam till upprepningen av ordet "ben" i sista stycket...

Ibland känner jag att mina "ben" kan klara av
att fortsätta kämpa på för evigt
Men sedan kommer någon och bryter mina "ben"
och plötsligt börjar jag falla

känns som att det kanske skulle bli bättre om man
förstärker det med ngt annat ord... ngt som får d att bortese
från d fysiksa kanske å kanske se det mer psykiska... typ
vet inte vad du tkr lr vad ja dillar om för den delen mest en tanke =)

kramsis ^^
2005-11-26

    Johanna <3
Ojdå, jag kan visst inte stava. Köra och brutna skulle det vara :)
Ännu en gång, vacker
2005-11-26

    Johanna <3
Jag kär dig till sjukhuset med dina brytna ben
Inga problem :)
2005-11-24

    Sskar
Jobbigt ibland...
Man får helt enkelt blunda och kämpa på ;)
2005-11-24

    Oprofessionell
fin , jag finns här om du behöver mig :)
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP