Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssnar på en tonåring..

Lyssnar in en tonårings
djupa tankar
det lagrade stiger till ytan
och låter känslor komma ut
avslöjar oro
även en ton av hopplöshet
inför framtiden
undrar varför man
överhuvudtaget finns till
vad är meningen med livet..
så viktigt att LYSSNA på dem
bry sig om i KÄRLEK
och VÄGLEDA dem med en "utsträckt hand"







mare







Fri vers av mare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-23 12:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Guds Ord är den bästa barlasten man kan packa ned i deras ryggsäckar.
2010-09-23

  Anya VIP
Kloka ord, tack för påminnelsen!
2010-09-23

  Bibbi VIP
Så centrala och viktiga ord.
2010-09-23

    ej medlem längre
Det du säger är viktiga ord, för det är mycket som händer under
den här tiden i deras utveckling både fysiskt och psykiskt.

Inte minst det här med framtiden ... och meningen med livet.


"så viktigt att LYSSNA på dem
bry sig om i KÄRLEK
och VÄGLEDA dem med en "utsträckt hand"


/Ann
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP