Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLOTT SKINER IGENOM (DrömDörr)

 

 

 

 

 

 

 

 


lyser genom dess glas
som om dörren inte finns
som bara är gå in
tralla med i larmets ackomp
och känna på sekretesserna
knäppa upp apparaturen
kanhända flyga helt oförfärat genom stan
men vi vet ju så väl
att dörrar är dörr vare sig
lokalen är privat eller allmän


 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-19 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP