Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanställd

Om jag slår mig tillräkligt hårt
blir du rädd och går då.
Om jag skriver orden så tydligt jag kan
blir du avslöjad då.

Är smutsig, vanställd nästintill död.


Om jag springer fort
kanske du inte hinner med
Stoppar mig full med droger
för att du åtminstone ska hålla dig lugn.
Svär, sparkar och slåss

Men jag blir visst aldrig av med dig.


Falsk är du också
lurar mig att tro att du har försvunnit
När jag nästan tror att det är sant
river du i mitt skinn
isar mitt blod till fasa.


Längtar till nästa liv
och dit hoppas jag att du inte tänker följa med
din Djävul.





Fri vers av Marlou
Läst 463 gånger
Publicerad 2005-11-24 18:39



Bookmark and Share


  Wretling
Rycker tag i en och ställer en tankeställare
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Marlou