Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila nu




Vila nu trasiga lilla flicka,
jag kan hjälpa dig att bli hel.

Vila nu trasiga lilla flicka,
låt mig läka din själ.

Låt demonerna komma
och jag ska be dem att försvinna.

Låt ångesten komma
och tårarna rinna.

Sen när du är redo
så gå tillbaka till ditt liv.

Det kommer att bli bra
men det kommer att ta tid.

Se bakåt med visdom
och framåt med mod.

Var inte rädd
jag finns alltid vid din sida
fast det vet du nog.





Fri vers av Marlou
Läst 587 gånger
Publicerad 2005-09-15 18:20



Bookmark and Share


    Mejja
Vilka härligt varma vaggande ord! Önskar de kom till mig....
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Marlou