Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den satans grå himlen


De långa fula, meningslösa korridorerna
får mig att vilja spy.

Den satans grå himlen tar aldrig slut.

Den hårda asfalten under mina fötter klibbar,

kladd under mina skor.

Den jävla vägen som aldrig tar slut
håller mig fången.

Försöker vika av i nästa korsning,
men en bussjävel står i vägen.


Jag skriker!

Alla barn börjar gråta.





Klär av mig naken och hoppas att jag blir påkörd.




Fri vers av Marlou
Läst 500 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-26 00:02



Bookmark and Share


    Ored
Bra och målande beskrivet!
Det du skriver känns!
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Marlou