Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har hört talas om en flicka



Jag har hört talas om en flicka
Utan blick
En mun stel
Kan någon göra henne hel?

Hon vill just inte leva kvar
Vill att allt tar slut
Finns hon här i morgondag?
Lever minut för minut

Ingen vill nog känna denna flicka
Ingen orkar med
Alla hennes nycker
Mycket gör hon fel

Hon ser sitt blod som sipprar
Likt små tårar rinner ner
Hon önskar allt rann ut och Vips!
Så fanns hon inte mer

Jag har hört talas om en flicka
Hela livet var en kamp
Alla såg
Men alla teg
Så feg, så feg, så feg, så feg
Den flickan var ett sorgebarn

Jag tror hon dog igår




Fri vers av Marlou
Läst 591 gånger
Publicerad 2005-10-12 21:19



Bookmark and Share


  karamellen
Stark tragisk text som griper tag.Bra.
2006-01-18

    L.I.E
vad hände osm fick henne död ?
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Marlou