Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om du visste

jag drömde om dig i natt
(tänk om du visste)

du höll min hand
ingen såg


är helt galen i dig


vi såg aldrig varandra i ögonen
men kärleken vibrerade mellan oss
(blossande kinder, läppar som inte kan sluta le)

Hoppas att känslorna ska fastna på pappret
du är förbjuden
vet att jag inte får

(tänk om du visste)

fladdrar fjärilarna i magen för dig
eller är jag kär i känslan?

behöver jag veta varför?

(tänk om du visste)




Fri vers av Marlou
Läst 546 gånger
Publicerad 2005-09-06 18:14



Bookmark and Share


  Ghost85
Dikten var väldigt vacker.
Förbjuden kärlek, svår e den att förstå.
vacker iaf
2005-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Marlou