Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla tussilago




När solen skiner tänker jag på dig.
I min glädje finns du,
det är där du gör dig påmind
det är i lyckan du lever kvar.

I blommornas färg ler du,
jag vårdar dem ömt.

Din vind smeker min kind,
om natten finns du bland stjärnorna.


Du påminner mig om att jag lever.


Lilla tussilago, lilla lyckans barn
du gav mitt liv en mening.
Den känslan har jag alltid kvar.




Fri vers av Marlou
Läst 602 gånger
Publicerad 2005-09-16 22:29



Bookmark and Share


    Mejja
Varm och omhuldande. För vidare värmen ut...
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Marlou