Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2000-02-03


Du finns kvar i mig



Jag bär dig i min dröm
vi dansar.
Du mitt älskade lilla barn,
jag ville ha dig.
Men du passerade genom mitt liv till en annan värld.

Vi andades samma luft och genom
våra hjärtan pulserade samma blod.


Du finns kvar i mig.


I byrån ligger filten som farmor stickade
och lite kläder som jag köpt.

Ibland tar jag fram dom
känner, luktar, drömmer...




Fri vers av Marlou
Läst 533 gånger
Publicerad 2005-09-08 10:34



Bookmark and Share


    BrokenHearted
sorgset och hjärtevridande...
2005-09-21

    Mejja
Sorg - stor sorg efter litet liv - andas dessa dina ord.
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Marlou