Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är Någon nöjd då?




En solig dag,
jag är inte snäll.

Regnet smattrar på mitt fönster,
jag är inte snäll.

Snöflingorna faller,
jag är inte snäll.

Någon besitter min kropp,
äter sig in i mitt huvud
styr över mina känslor
och mitt förnuft.

Någon har finns i min kropp
jag har vetat det länge.

Jag ger upp,
känner hur enkelt det är att ge sig
och inte så smärtsamt som jag trodde.

Någon vill se mig gråta, lida, sluta le.
Förlåt tappar sin innebörd.

Kan man vända om och hitta tillbaka?
Hitta hem, hitta sig själv?

Jag kanske dog den där dagen Någon tog min själ?

Livet rinner sakta ur mig.
Snart finns jag inte kvar.

Är någon Någon nöjd då?




Fri vers av Marlou
Läst 600 gånger
Publicerad 2005-09-08 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlou