Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg igår i TV10 Simon Aspelin och Robert Lindstedt vinna den mycket viktiga dubbelmatchen i Davis Cup mot Italien. Idag, avslutningsdagen mot Italien, kan man i TV10 se Robin Söderling och Andreas Vinciguerra spela sina viktiga avslutningssinglar.


Davis Cup-dramatik

I Davis Cup-dubbeln i Lidköping
sågs Simon och Robert med härligt sting
Italien mosa
så det bara osa
nu vinner vi lätt som ingenting.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-19 11:32



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En Limerickare från -vik
såg tennismatch som var så unik
svenskar "I" spöa
nu lär väl folk köa
när spelarna slår i nästa "spik"
2010-09-19
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick