Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är här bara för en sak, att skriva..


Bara skapa..

Jag finns här
just för att skapa
inget annat
viktigt är..
bara skriva skriva skriva
orden
som jag inom bär







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-19 15:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är det.
2010-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Var en budbärare.
2010-09-19

    ej medlem längre
Kloka rader mare!

Det är viktigt att skriva ner,
det som vi har
i våra innersta rum ...


/Ann
2010-09-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP