Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta Gud III

 

 

Hos den som fortfarande kämpar

 

och vågar stå upp för mänskliga rättigheter.

 

Hos den som för en kamp mot mörkrets makter!

 

I mångfalden och i allas lika värde.

 

Hos den som ingriper mot orättvisor

 

och vågar visa civilkurage.

 

 

...Där hittar man också Gud!

 

 

 




Fri vers av Hawk
Läst 442 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-20 13:32



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Nu har jag gått din bibelskola i III steg, Enligt Kyrko(O)ordningen , OCH Du har en sund och skön syn på vad GUD är Håkan...
2012-07-10

  Lavinia Röd
Japp, som gubben/gumman ur lådan hoppar hoan upp. ;)
2010-09-22

  Johan Bergstjärna VIP
Sant!
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk