Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oliktänkande..

Utan oliktänkande..
kör man lätt i samma gamla hjulspår
som till slut blir så djupa
att det är svårt att "komma upp"
och "frisk luft" når inte ner
som i sin tur leder till att man blir
"avtrubbad" mer likgiltig..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-21 11:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det behövs friskt luft, nytt blod annars blir det lätt inavel!


/Ann
2010-09-21

  Bibbi VIP
Så sant.
2010-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Är alla oliktänkande farliga extremister? Anser man det är man inne på samma linje som makthavarna i Sovjetunionen var.
2010-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Det är just detta makthavarna och de etablerade partierna vill.
2010-09-21

  lycksele
Det är synd om oliktänkande. Jag tänker på pedofiler naturligtvis. Och nazisterna i alla dess former. Djurrättsaktivisterna ska väl ha rätt att göra vad dom vill. Släppa ut minkarna i skogen. Javisst är det synd om de som inte är som andra och bara vill ha rätt att säga och göra det dom vill.
2010-09-21

  Anya VIP
Klok och sann liknelse. Tål att tänkas på!
2010-09-21

  Elwania
Oliktänkande är idag en plånboksfråga!
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP