Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

demokrati

tar bara lite längre tid...




Fri vers av Fredric
Läst 132 gånger
Publicerad 2010-09-21 14:25



Bookmark and Share


  Fredric
som jag brukar säga, vad spelar det för roll om demokrati... om det inte finns någon jord att ha demokrati på...
2010-09-21

  Mats Henricson
Demokratin är INTE statisk, den kan påverkas och aktiveras, INTE, som en del ,ofta, borgerligt (eller värre !) inriktade personer vill, förstöras eller förskjutas "uppåt i hierkarkin" till nackdel för oss i botten ! Fram för den DIREKTA demokratin ! Vi MÅSTE väcka den ur sin slummer ! Den BEHÖVS mer än någonsin för att skaka liv i , t ex en socialdemokrati som ,fortfarande, tror att frieriet till medelklassen , är det rätta receptet ,det GICK INTE i år heller, Mona Sahlin !
2010-09-21

  Ex¤animo
kort men innehållsrik...
...och varför slåss, när man kan frysa ut... i det nya blåa samhället... *Demokrati, är bara ett ord... vi skapat.
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric