Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under en särskild slags tystnad


O
säger o jag säger o
om att stöta mot dig, du
tidigt urplockade

om att du jag vi blåste upp
mig så jag inte kunde, ville se
frånfället - det uppspikade skinnet
av tusentals ansikten över en upplyst
göl i svarta natten. Ekot från ett
sedan länge tystnat NEJ

jag ville inte se
o säger o jag säger o så jag ville, ja
och ja, o säger o - jag hade klarat
döden

*

men det som ändå till sist
skrämde mig till kallnad var min
dröm om hur du först med din
cigarettändare brände upp mina
vita heltäckande gardiner, sedan
stack hål på min bultande halsartär
med en filékniv.




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-21 15:14



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Shit, hett - gillar!
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson