Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv som fragment


Jag vilar på randen av det så kallade mörkertalet, det svarta hålet som slukar senila och sprutnarkomaner. Jag sitter längst ut och visslar på en gren som nästan håller, gör det jag måste, det vill säga tittar stumt utan att känna igen dig, eller så låtsas jag efter att jag visslat klart. Jag är ett nålhuvud bakom universums slut, mina lungor är kol och blodet är bläck.

*




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 375 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-11-09 21:38



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Stark text som berör. Orden "Jag är ett nålhuvud bakom universums slut" lever kvar inom mig länge...
2021-04-26

    ej medlem längre
"..ett nålhuvud bakom universums slut.."

det här är så naket - "på en gren som nästan håller.."

skört och starkt på samma gång
2020-11-11

    Lena Staaf VIP
Mörk och vacker text.
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson