Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tema:valpropaganda (fp)


hejsan och godagsan
jag är en folkparksfolkpartistartist

åker vida omkring
med den stora cirkusalliansen
som ett lejon i en clowndräkt

plockar blåklint i dikeskanten
till de stora akrobaterna i förställningen
lite i skymundan
av det stora rena fältets
överväxta kapitalismarena

jag är liberalsocial
socialliberal
liberal social digital
distal och kollegial
och allt jag kan komma på
när det gäller för husfridens skull

 




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 713 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-08-30 21:42



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Hahaha. Ja, det där med "social" är nog väldigt nedtonat i realpolitiken nu för tiden i alla fall.
2014-09-01

  Lavinia Röd
Hahaha. Ja, det där med "social" är nog väldigt nedtonat i realpolitiken nu för tiden i alla fall.
2014-09-01

  Ingela Svenson VIP
Tralala, jag heter Björklund ja' tralala!
2014-08-31

  catharina.jerbo VIP
suverän!!
2014-08-31

  Per Teofilusson
just så och dessutom med trall på!
2014-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP