Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske handlar livet om mer än trädgårdstomtar

 

så har du noggrant rent av pedantiskt
sluntit slantit slagit slint på skidan
i din iver att komma över en välbärgad lyckobarometer
som tar tempen på ditt liv under bistra färger

och du har hoppat över grannars häckar
filtat på paradigmskiften ur sociala perspektiv
pissat i opissade trappuppgångars smala dörrspringor
i brist på annat än fantasi

så har du kanske till slut ännu en dag
övertygat dig själv om våndan i att leta
efter tomtar på loftet av helt skilda slag
köpt dig en trädgårdstomte i finaste krinolin
och lagt visionerna om frihetens egna nisch
på hyllan av äkta spansk konstgjord alabaster

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-16 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP