Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket "skådespel" som pågår..


Under ytan göms mycket..

Om man "skrapar"
på ytan
oavsett parti
finns det saker
som är "obekvämt"
att tala om..
helst ska man tro
på allt dom "säger"
gärna nicka
och hålla med..






mare











Fri vers av mare VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-22 10:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nickedockor är mer lättmanipulerade.
Självständigt tänkande individer blir alltid en nagel i ögat.

Själv väljer jag att vara politiskt inkorrekt.
2010-09-23

  © anakreon VIP
Vi är alla människor
och rymmer såväl fel
som förtjänster.
Det är precis lika illa
till höger
som till vänster.
Calle
2010-09-22

    ej medlem längre
Det är Sant. Därför är det viktigt att inte hålla med utan veta var man själv står!

/Ann
2010-09-22

  Bibbi VIP
Visst är det så.
2010-09-22

  Quasimodo
Eller så säger man vad man tror!?
2010-09-22

  Lars E Jönsson
så är nog sanningen oavsett vem man håller på. Bra sagt
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP