Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5mg med vila

är egentligen inte trött
på livet,
men orkar inte hålla mig
vaken längre.




Fri vers av Fredric
Läst 183 gånger
Publicerad 2010-09-23 10:55



Bookmark and Share


  Ylvavirvla
så kort
så vackert
ord som
kändes i mig..
2010-09-24

  Suzy med punkterna
Mycket snyggt
2010-09-23

  jagvarfeg
jösses så bra.
2010-09-23

  Elaine.S VIP
Oj, det här var starkt, man behöver sin vila, ibland behöver vakenheten en paus..
2010-09-23

  Ex¤animo
varför hålla sig vaken, när man får drömma...
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric