Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi borde agera, mera! Protestera högt och tydligt emot försämringarna!!


Kära invånare!

Idag hörs mest bråk
bil-tutningar och rop
men" folket är så tysta"
borde samlas i stora hop
har politikerna skrämt oss
genom år utav förtryck
nu är tid att öppna munnen
gärna för högtryck!!







mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-06 10:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ett sanningens ord.
2013-09-08

  peter markurth
ingen protesterar här, i storstäderna åker medelkassungar in till staden o slår sönder litet bilar, det tystas av media numera, men det är allt, vi är indoktrinerade, går med på detta
2013-09-08

    ej medlem längre
Det är sant det, vi är för tysta.
2013-09-06

  Larz Gustafsson VIP
Vägra rösta i kyrkofullmäktigevalet!
Det är en del av Babylon!
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP