Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att älska utan att kväva är lättast i tystnad

jag ville påverka dig.
slå hårt, smeka mjukt.

eller varför inte? tvärt om.

slå dig mjuk.
smeka dig hård.

men så får man inte tala.
om gentlemän som du.
och så får jag inte tala.
jag ska ju vara dam.

men jag vill vara nära
jag vill andas på din hud.
andas på dig mjukt.
skrika åt dig så att du förstår.

jag vill göra dig illa så att du ser;

mig.


jag vill inte vara bara en natt.
jag vill vara ditt liv.

jag vill inte vara en kyss
som du glömmer för varje steg

jag vill lämna märken på din hals
blåa, röda, slag och kyssar.

jag vill ha dig i min själ,
i mitt hjärtas slag.

allt jag vill är att du ska minnas;

mig.

minnas mig, som jag.




Fri vers av jagvarfeg
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-22 23:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
duvarINTEfeg när du skrev det här *ler*
2011-01-04

    ej medlem längre
Starkt och drabbande

En utsökt text om att vilja bli bekräftad..RESPEKTERAD..i sin helhet

Mycket bra
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

jagvarfeg
jagvarfeg