Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är jag när jag inte är med dig

vem är jag att skapa
när dina ögon inte ser

vem är jag att önska
när dina händer inte ger

vem är jag att tala
när du aldrig riktigt hör

vem är jag att glömma
när alla minnen dör

vem är jag att sakna
när du ligger här intill

vem är jag att hoppas
när du inte riktigt vill

vem är jag att vara din
om du inte ger en chans

hur kan du ändå vara min
när du är borta, någonstans




Bunden vers (Rim) av jagvarfeg
Läst 374 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-22 23:51



Bookmark and Share


    L e e
Av någon märklig anledning förväntade jag mig att du skulle ha skrivit
"Vem är jag som behöver dig" Men det är en annan dikt. Jag hade gärna läsa mer, när jag befann mig bland ordens värld tog den slut när jag inte riktigt ville det, men du skriver med en personlig djup som känns äkta.
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

jagvarfeg
jagvarfeg