Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur mening

jag gömmer mig i dina ord
för där är jag inte ensam,
även om jag ibland
förstör meningen...




Fri vers av Fredric
Läst 356 gånger
Publicerad 2010-09-23 10:17



Bookmark and Share


  Almagrundet
Mångbottnad trots sin korthet. Mycket fin!
2010-09-23

  Elaine.S VIP
En kort men väldigt innehållsrik dikt, med mycket mening.
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric