Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheter

Viska mig varm,
en sommardag i mitt öra
mitt i oktober
Din mun formar
fjärilar i min mage
hittar bortglömda ställen
med tungan som smälter mig
som maräng




Fri vers av Sara Boström
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-23 12:59



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
I al enkelhet en liten pärla.
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström