Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det innersta "trår" längtar...efter frid, inre lugn..


Själen söker..

" Själen söker
efter svar
överallt
man undrar var ?
världen ger
ej det man "trår"
men hos Gud
man "friden" får "







mare








Fri vers av mare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-24 10:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är det.
2010-09-25

  aol
som en tröst, fint om en stor gudom,
2010-09-25

    ej medlem längre
Det är så sant mare. Fint skrivet!

/Ann
2010-09-24

  Lars E Jönsson
ojdå...............blev mållös.................så bra den var, huvudet på spiken
2010-09-24

  Bobby
Frid är bra!
2010-09-24

  Anya VIP
Stillsamt med förhoppning!
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP