Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En påse

 

 "Vari ligger din oro?"

Frågan dök upp ur tomma intet.

Jag insåg att det kanske inte var en lämplig plats att försöka besvara den frågan på. Jag sneglade hastigt på min närmaste omgivning för att förvissa mig om att den inte hade ställts högt. Det verkade inte så.

Varorna hamnade på bandet och när det var min tur att betala höll butiksbiträdet upp en liten brun papperspåse.

"Wienerbröd?", frågade hon.
"Jag tror att det är mitt fokus", svarade jag fundersamt.
"Ursäkta?"
"Ja, jag tror att det har hamnat fel. Istället för att söka, borde jag forma mitt liv", förklarade jag högt och lämnade fram mitt ICA-kort för registrering.

Hon nickade försiktigt, log empatiskt och slog sedan in kassakoden för "En påse nötter".

När jag kom ut på parkeringen hade det slutat att regna.























Prosa av alfa VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-24 08:22



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Tycker mycket om det humoristiska berättarsättet i denna=)
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén