Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är INTE långt...ta tillvara, så mycket det går..


Slösa inte bort..

Tiden går
ständigt framåt
aldrig, aldrig kommer
den tillbaka
och det som har varit
är borta för alltid
livet består bara en kort tid
slösa inte bort den..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-09-25 00:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket sanna riktiga ord!!!

"Tiden går
ständigt framåt
aldrig, aldrig kommer
den tillbaka"


Mina ord till dig:

Livet en vindpust
igår blir snart femtio år

-tid i tacksamhet

/Ann



















Livet en vindpust
igår blir snart femtio år

- tid i tacksamhet
2010-09-27

  Lars E Jönsson
Du dett är sant så sant, minuten som gick innan jag började skriva kommer aldrig tillbaka. *ros*
2010-09-25

  Amorina
Viktiga tankar att tänka varje dag. Fint skrivet!
2010-09-25

  Larz Gustafsson VIP
Ett pund att förvalta.
2010-09-25

  Bibbi VIP
Värt att tänka på.
2010-09-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Använd den väl
så mår Du, som
Din själ gott
i alla mått!
Rätt skrivet!
2010-09-25

  aol
sant, bra skriftat
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP