Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstbalsam

 

jorden andas regn

vätan stillar liv som har

brunnit och torkat




Bunden vers (Haiku) av Cadena
Läst 338 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-26 14:29



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vackert, bra!
2010-10-14

    ej medlem längre
Bra! Men jag hade gärna sett som-konstruktionen omskriven - fast jag har inget förslag själv ...
2010-09-26

  Fredrik P. VIP
ovanligt läcker
höstkänsla i
oslitna ord.
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena