Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Attraktionslagens resultat.


Stunder som ger dig mycket tillbaka

Ta vara på de stunder som är ljuset för dig

njut av leendet du möts av och le åter

ge ett vänligt ord till någon du tycker om

lyssna på den som vill säga dig något

allt detta ger så mycket tillbaka.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 348 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-09-25 10:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Eaglemountains
2010-09-26

  Eaglemountains VIP
Så mycket vackert i sanning sagt i korta ordalag. Tack.

Grattis även till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade!
2010-09-25

  issac.a.m
sanna vackra rader...
2010-09-25

  Maria T
Mycket sanna och fina ord
2010-09-25

  Suzy med punkterna
Fina rader om det fina
2010-09-25

    ej medlem längre
Sanna ord!

Möt varandra med ett ödmjukt och kärleksfullt sinne ...

/Ann
2010-09-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Just så det är
fint Du fick
fram det här!
2010-09-25

  Quasimodo
Med kärlek och ödmjukhet för oss till varandra, tycker om!!
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld