Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära dig

Vill vara nära
din hud lockar magnetiskt

Vill bada i din navel
kyssa varje del av din kropp

Får aldrig nog
av dig

Bara måste
vill
hela tiden

Vara nära




Fri vers av Frittsofa
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-25 18:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Vill bada i din navel..."

Den bilden bär jag med mig...katten också, att jag inte kom på den bilden själv.

Underbar!!!!

"Dricka vin ur din navels djupa skål" är vad jag åstadkommit, men det är rätt fint det med.

Härlig livsbejakelse
2011-07-03

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2010-12-31

  ~Leonardo~
En närhet man vill stanna och vila i. Härligt.
2010-12-11

  Bobby
Vacker, känslosamt, som det ska va!
2010-09-26

  lycksele
Du utrycker din längtan, åtrå till en annan människa på ett klart sätt.
Sen kan jag tycka att nån som längtar bara efter hud och att kyssa en kropp är lite ovanlig.
Normalt, för de flesta, stannar det inte alls med det. Men en del har ju svårare att tala öppet om sånt som vi ska skämmas för att gilla.

Du är på rätt väg.
Många har inte ens nått dit. De varkar sakna både kåthet, stake och fitta. Åt minstone utåt sett.
:D
Jag tycker faktiskt lite synd om barn som får växa upp med såna föräldrar. De får en felaktig bild av vad är människa är. Och lär sig skämmas för sin egen natur.

En riktig poet däremot får inte vara rädd för att beskriva allt. Oavsett vad som kan anses fint, fult i samhället.
Det är faktiskkt så, att en av författarens/poetens uppgifter är att att belysa, avslöja och ifrågasätta normerna.

Vänlig hälsning från lycksele
2010-09-25

  Epione VIP
Vi bada i din navel, så härligt utryck.
Din dikt andas kärlek när den är som bäst, ny och vacker.
Fint att få t del av din poesi, äntligen..fick jag som jag ville :))
Applåder
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Frittsofa
Frittsofa