Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta ut

Trasslar hela tiden in mig
i alla dessa snår

Snaror på marken
får mig att falla

gång på gång

Försöker desperat lösgöra
mina armar och ben

ta mig därifrån

Men snåren är täta
och snart
kommer skymningen




Fri vers av Frittsofa
Läst 378 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-25 19:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt...och slutet är underbart
2011-07-04

  Johan Bergstjärna VIP
Känner igen mej... Helig vrede kan slita sönder de där snarorna, gäller att hitta sitt ursinne! Bra skrivet.
2011-02-27

    ej medlem längre
Låter som om det är dags att ta emot en hjälpande hand. Bra illustration
2010-11-14

  Bibbi VIP
Griper tag.
2010-10-13

  Epione VIP
Oj den här tog tag om mig. Känner igen denna känslan..
Hur gör man, vem kan ge mig kniven som skär mig fri? ingen kan det, bara jag själv, fast jag kan ju be om hjälp...
Tack för din dikt
Bra
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Frittsofa
Frittsofa