Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvandling

Kanske får kärleken oss att åldras i förtid

kanske gör den oss yngre då ungdomsåren passerat

men hur skulle jag kunna låta bli att minnas dessa stunder?

 

Det är därför jag sätter mig ned och skriver

för att förvandla sorgen till saknad

och ensamheten till minnen




Fri vers av Leosm
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-25 21:46



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
så fint skrivet, dina ord berör på djupet

Tack!
2015-08-16

    ej medlem längre
tycker mycket om dina dikter...märker jag igen
då jag är här på hastigt besök. Tack du skriver med djup och värma!
En ovanlig förmåga, få förunnat :-) bokmärker
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm