Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extra skönt..

Minnen av ljus
fyller inre med värme
extra skönt
nu när höstmörkrets kyla är här






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-25 23:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2010-09-27

    ej medlem längre
Det är tur att vi har de minnena kvar!


Mina ord:

"Låt allt det vackra

som finns omkring mig

fastna på näthinnan,

bli till ett minne"

/Ann
2010-09-27

  Quasimodo
Ger en skön känsla för det vi kan ta med oss in i mörker och kyla och värma oss vid!
2010-09-26

  Larz Gustafsson VIP
Då är det fint att kunna plocka fram dem ur skattkammaren.
2010-09-26

  peter markurth
bra
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP