Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dementi (33)

Jag betvivlar inte att det
finns någon därute
Jag undrar bara
hur långt borta han är
och om han kanske gått vilse
på vägen?




Fri vers av anna-mia
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-26 13:41



Bookmark and Share


  aol
bra man kan undra
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

anna-mia
anna-mia