Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fascineras likafullt Fruktansvärt (Femte Amorismen)

 





Högst bedårande Du
med dina honungstunga lår som smälter mot min panna
och med din ofantliga glugg

mellan tänderna likt en tom kalenderkväll, en hisnande frihet
Gillar dig ju!
Saker som du rör vid blir till sockerarter
Sånt du drömmer minns jag även i vaket tillstånd

Avgudinnar dig ej
som i yngre år, fast fascineras ändå som faaan

av dina fruktansvärda vinrankor till snårskogshår
av ditt fantastiskt omtänksamma skratt
och inte minst din förevigt svängande svans när du rider bort

alldeles framför mina höftfyllda nävar

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-26 19:02



Bookmark and Share


  Nanna X
underbart trolsk. gillar särskilt sockerarterna, drömmarna och svansen.
2010-09-27

  Catharina Edin VIP
Jäkligt bra, detta -
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP