Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trappstege till barnboken (DÖRR # 3)

 

 

 

 

 

 

 



Den här dörren måste man ha en trappstege


till ovanför garderoben går


någon in i barnboken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-26 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP