Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stålgrå

 

igår höll jag på att
blåsa omkull flera gånger
regnet piskade mig i ögonen
och hade det inte varit
för doften av
nybakade pepparkakor
hade det här stålgrå vädret
nockat mig för länge sedan




Fri vers av Andasin
Läst 431 gånger
Publicerad 2005-11-25 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin