Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen genväg alls

vi skulle kunna kasta oss in
hitta varandras ställen
mjuka och pulserande
slingrande tas omkring
av ärr och minnen
vi hittar ju i varenda liten vrå
men där i steget
just innan

exploderar våra sår

  




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 535 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2010-09-26 21:15



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Svart o vackert - poetiskt.
2010-10-02

  alldamageinside
Så berörande och starkt skrivet, bokmärks direkt!
2010-10-02

  blaite
Så bra
2010-10-01

    ej medlem längre
pang bom krasch. så jäkla bra beskrivet!
2010-09-30

  Anna*
Jag gör som så många andra och bokmärker för den säger mer än en bild :-)
2010-09-28

  Berit Robin Lagerholm VIP
Med få rader skildrar du närgånget och explosivt smärtan av sår och svårighet i kommunikation.
En mycket berörande text som river till och sår.
2010-09-28

  Caprice! VIP
Nu är den mest bokmärkt också - Grattis!
2010-09-28

  peter markurth
gillar
2010-09-28

  Caprice! VIP
Mästerligt!

Men denna behöver lite mer utrymme omkring sig - annars vet man aldrig... Det får bli en alldeles egen ask, väl vadderad för säkerhets skull.
2010-09-28

    Bodil Sandberg
En av de starkaste mest berörande dikter jag läst - absolut - ett givet bokmärke
2010-09-27

  ULJO
Fantastisk uttryck i denna text. Strålande.
2010-09-27

  Sonja Sidorow Lapington
känner igen mig...vet precis...du säger det mitt i prick
2010-09-26

  Suzy med punkterna
Bokmärker detta alster
2010-09-26

  Catharina Edin VIP
Utlämnande, varm och lätt förtvivlad -
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren