Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utförsäkring

jag minns den tiden då de bokade över din väg upp,
hur du tillsist höjde glaset
såg på mig
svepte
och brändes bort.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-26 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema