Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
He.. sådant man kommer på en söndagkväll som denna mitt i malmö city


Förrgyllandet av vardagen. Du kommer älska det. Eller hata det.

Hoppa från sjätte våningen från coop-huset i malmö

Sätt en surfingbräda på taket av en grön stadsbuss

Gå runt i en banandräkt på stortorget och prata om smuts

Fiffla med en mjölpåse inne hos Polisen

Sätt in JackAss-avsnitt på din iPhone
(inte för att Jag har någon)

Spela Ukulele inne på Entré och bli utslängd av de klena väktarna som går runt där

Bajsa på trappsteget till Pölsemannens vagn på gågatan efter bron


Några sätt att förgylla din vecka med.




Fri vers av Mess
Läst 369 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-26 23:18



Bookmark and Share


  Gardenwall
gud va jag längtade hem till malmö när jag läste denna dikten ):
2011-09-23

    L e e
Varför inte?! Jag har alltid velat gå in på banken med badkläder, simfötter, badringar både på magen och armarna och simglasögon och sedan fråga om jag kan få ta ett bad i pengavalvet.
2010-09-26

  Trädflickan
det där med mjälpåsen lät särskilt kul :D
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Mess
Mess