Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att fånga evigheten

vakuum
omsluter kroppen
inuti den plastpåse
som vi kallar
ett sista
andetag

i evighet




Fri vers av Fredric
Läst 198 gånger
Publicerad 2010-09-27 20:00



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Och jag begriper inte ett skit.
Vaddå vacuum omsluter?
Vacuum kan inte omsluta...
Jag hajar vart du vill gå men vacuum och plastpåse funkar inte. Eniligt min mening.
2010-09-27

  Emme VIP
Mmm, sanna ord....
2010-09-27

  vårflickan
"vakuum
omsluter kroppen"
En känsla som jag känner dagligen.
Tack för en bra läsning en måndagskväll!
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric